Bostadsrätt i Nol

Annons:
Lediga bostadsrätter i Nol - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Nol. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Nol. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Nol. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 10 olika bostadsförmedlarna i Nol från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Nol.
Annons:

Bostadsrätt i Nol

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Nol.

BRF Nol Nr 2
Sannum Smedsgård 225
449 90 NOL


BRF Lugnet
Egnahemsv. 15 A
449 44 Nol


BRF Nol Nr 7
Skolallén 2 A
449 42 Nol


BRF Vilan
Brukstorget 1
449 44 Nol


BRF Trasten
BRF Nol Nr 1
Södergården 23
449 41 NOL


Brf Svalan
Södergården 23
449 41 NOL


Brf Härden
Brukstorget 3 B
449 44 Nol


Stoxos AB
N. Ängsv. 15
449 41 NOL


Brf Nol Nr 4
Sörv. 4 A
449 42 Nol

Annons:

Köpa bostadsrätt i Nol

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Nol finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Nol. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Nol. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Nol kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Nol.

Bostadsrättsfakta om orten Nol

I Nol finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Nol - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Nol:

Nol är en del av tätorten Nödinge-Nol i Ale kommun, belägen i Starrkärrs socken vid E45 och Norge/Vänerbanan, öster om Göta älv, cirka 2,5 mil nordost om Göteborg.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du läsa mer om Nol om du vill veta mer om Nol än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Nol.

I Nol hittade vi sammanlagt 10 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Nol på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: