Bostadsrätt i Nossebro

Annons:
Lediga bostadsrätter i Nossebro - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Nossebro. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Nossebro. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Nossebro. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 8 olika bostadsförmedlarna i Nossebro från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Nossebro.
Annons:

Bostadsrätt i Nossebro

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Nossebro.

Nossans Fastighets AB
Främmestad Mariekulle 201
465 98 NOSSEBRO


Essunga Bostäder AB
Södra v. 7 A
465 31 Nossebro


Bostadsrättsföreningen Fänkålen
Kryddg. 10
465 31 Nossebro


Tage Brolin
Främmestad Bäckaskog 201
465 97 Nossebro


Mt Fastigheter AB
Bankg. 1
465 30 NOSSEBRO


Lekåsa Lantbruk AB
Lekåsa Anders-Persgården
465 95 Nossebro


KB Vänersborgskastanjen 17
Essunga Källeråsen 401
465 93 Nossebro


Bosse & Ulla Fastighets ABAnnons:

Köpa bostadsrätt i Nossebro

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Nossebro finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Nossebro. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Nossebro. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Nossebro kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Nossebro.

Bostadsrättsfakta om orten Nossebro

I Nossebro finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Nossebro - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Nossebro:

Nossebro är en tätort i Västergötland och centralort i Essunga kommun, Västra Götalands län. Ån Nossan rinner rätt igenom tätorten. Nossebro ligger cirka 16 km väst-sydväst om Vara , cirka 20 km norr om Vårgårda och cirka 7 mil nordost om Göteborg.

Yta: 184,65 hektar
Invånarantal: 1846, år 2010

Här kan du läsa mer om Nossebro om du vill veta mer om Nossebro än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Nossebro.

I Nossebro hittade vi sammanlagt 8 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Nossebro på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: