Bostadsrätt i Öckerö

Annons:
Lediga bostadsrätter i Öckerö - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Öckerö. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Öckerö. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Öckerö. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 4 olika bostadsförmedlarna i Öckerö från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Öckerö.
Annons:

Bostadsrätt i Öckerö

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Öckerö.

Öckerö Bostads AB
Lammholmsv. 8 A
475 31 ÖCKERÖ


Branäs Event AB
031 - 85 74 79Öckerö Bostads AB
Öckerö Stranden 2 Fastighets AB
Kabyssv. 11
475 31 ÖCKERÖ

Annons:

Köpa bostadsrätt i Öckerö

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Öckerö finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Öckerö. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Öckerö. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Öckerö kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Öckerö.

Bostadsrättsfakta om orten Öckerö

I Öckerö finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Öckerö - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Öckerö:

Öckerö är en tätort på Öckerö i Bohuslän och centralort i Öckerö kommun och kyrkby i Öckerö socken. Tätorten har exempelvis tandläkare, apotek, bank, post, systembolag, bibliotek och livsmedelsaffär. Det finns även hamn, kommunhus, ishall och skolor.

Yta: 242,42 hektar
Invånarantal: 3488, år 2010

Här kan du läsa mer om Öckerö om du vill veta mer om Öckerö än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Öckerö.

I Öckerö hittade vi sammanlagt 4 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Öckerö på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: