Bostadsrätt i Partille

Annons:
Lediga bostadsrätter i Partille - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Partille. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Partille. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Partille. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 8 olika bostadsförmedlarna i Partille från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Partille.
Annons:

Bostadsrätt i Partille

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Partille.

Partillebo AB
Kyrktorget 51
433 33 PARTILLE


Besiktningskonsult
Västergårdsv. 7
433 31 PARTILLE


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
G. Kronv. 19 A
433 33 PARTILLE


Bostadsrättsföreningen Strandlinjen
G. Strandlinjen 1 A
433 35 PARTILLE


HSB Bostadsrättsförening Anneberg i Partille
Ö. Annebergsv. 39
433 37 PARTILLE


Bostadsrättsföreningen Pepparkaksstaden i Partille
Hyggesv. 12
433 48 PARTILLE


Bostadsrättsföreningen Skulltorp i Partille
Gåvov. 9
433 46 PARTILLE


BRF Kofferdalen
Sämjov. 20
433 49 Partille

Annons:

Köpa bostadsrätt i Partille

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Partille finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Partille. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Partille. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Partille kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Partille.

Bostadsrättsfakta om orten Partille

I Partille finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Partille - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Partille:

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Yta: 1 269 hektar
Invånarantal: 29444, år 2010

Här kan du läsa mer om Partille om du vill veta mer om Partille än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Partille.

I Partille hittade vi sammanlagt 8 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Partille på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: