Bostadsrätt i Rävlanda

Annons:
Lediga bostadsrätter i Rävlanda - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Rävlanda. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Rävlanda. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Rävlanda. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 7 olika bostadsförmedlarna i Rävlanda från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Rävlanda.
Annons:

Bostadsrätt i Rävlanda

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Rävlanda.

FOXMO Fastighetsbyrå
Boråsvägen ÖSTERGÅRDEN 67
438 52 RÄVLANDA


Stråhle Sweden AB
Ekedalsv. 2
438 52 RÄVLANDA


Warholding AB
Hjälmbacken 102
438 97 Rävlanda


Lennart Ågren Byggkonsult, AB
Åvägen 29
438 51 Rävlanda


BRF Gärdhem
Björkelidsv. 6
438 51 Rävlanda


Lepistö-Lundin Mäklare AB
Värred 149
438 97 Rävlanda


Foxmo Fastighetsbyrå Marie Olofsdotter
Boråsvägen ÖSTERGÅRDEN 67
438 52 RÄVLANDA

Annons:

Köpa bostadsrätt i Rävlanda

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Rävlanda finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Rävlanda. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Rävlanda. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Rävlanda kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Rävlanda.

Bostadsrättsfakta om orten Rävlanda

I Rävlanda finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Rävlanda - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Rävlanda:

Rävlanda är en tätort i Härryda kommun och Björketorps socken, belägen ungefär mitt emellan Borås och Göteborg. Orten ligger vid Kust till kust-banan och är station för pendeltåg mellan de bägge städerna. Rävlanda var administrativt centrum i före detta Björketorps kommun.

Yta: 146,37 hektar
Invånarantal: 1462, år 2010

Här kan du läsa mer om Rävlanda om du vill veta mer om Rävlanda än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Rävlanda.

I Rävlanda hittade vi sammanlagt 7 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Rävlanda på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: