Bostadsrätt i Skövde

Annons:
Lediga bostadsrätter i Skövde - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Skövde. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Skövde. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Skövde. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 10 olika bostadsförmedlarna i Skövde från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Skövde.
Annons:

Bostadsrätt i Skövde

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Skövde.

AP Fastighets AB
N. Ryds Industriområde 8029
541 91 Skövde


Peab
Varnhemsg. 20 A
541 31 Skövde


HSB:s Bostadsrättsförening Fjärilen i Skövde
Barkv. 107
541 64 Skövde


Forsbergs Mäklarbyrå AB
Vasag. 46
541 31 Skövde


Fastighetsägarna
Kyrkog. 12
541 30 SKÖVDE


Svensk Fastighetsförmedling
Rådhusg. 14
541 30 SKÖVDE


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
Rådhusg. 8
541 30 SKÖVDE


Riksbyggen
Torgg. 18
541 23 SKÖVDE


ERA Skaraborgsmäklaren
Sandtorget 1
541 30 SKÖVDE


HSB Nordvästra Götaland
Storg. 26 A
541 30 SKÖVDE

Annons:

Köpa bostadsrätt i Skövde

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Skövde finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Skövde. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Skövde. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Skövde kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Skövde.

Bostadsrättsfakta om orten Skövde

I Skövde finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Skövde - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Skövde:

Skövde är en tätort i Västergötland och centralort i Skövde kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Skaraborgs tingsrätt. Skövde är Sveriges 32:a största tätort och länets fjärde största tätort.

Yta: 2 031,16 hektar
Invånarantal: 34466, år 2010

Här kan du läsa mer om Skövde om du vill veta mer om Skövde än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Skövde.

I Skövde hittade vi sammanlagt 10 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Skövde på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: