Bostadsrätt i Tidaholm

Annons:
Lediga bostadsrätter i Tidaholm - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Tidaholm. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Tidaholm. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Tidaholm. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 15 olika bostadsförmedlarna i Tidaholm från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Tidaholm.
Annons:

Bostadsrätt i Tidaholm

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Tidaholm.

Tidaholms Bostads AB
N. Kungsv. 11
522 31 TIDAHOLM


HSB Nordvästra Götaland
Dyckertsg. 1
522 36 Tidaholm


Mäklarbyrån Andersson & Andersson
Torgg. 4
522 31 TIDAHOLM


Riksbyggen
V. Drottningv. 13 A
522 30 Tidaholm


Svensk Fastighetsförmedling
G. Torget 10
522 31 TIDAHOLM


Tekniska Kontoret
Torgg. 26 A
522 31 TIDAHOLM


Bostadsrättsföreningen Tidaholm Tb 2
Idrottsg. 27
522 32 Tidaholm


Orreholmens Kungsgård
von Essens v. 47
522 35 TIDAHOLM


Andersson O Wallgren Entreprenad AB
N. Kungsv. 5
522 31 TIDAHOLM


BRF Tidaholm Fritid
Idrottsg. 1
522 32 Tidaholm


BRF Kalven
Skolg. 28
522 31 TIDAHOLM


Larsson Byggnads AB, Sigurd
Villag. 7
522 30 Tidaholm


Riksbyggens Brf Tidaholmshus Nr 6
Betesv.
522 35 TIDAHOLM


BRF Tuben
V. Drottningv. 40 A
522 30 Tidaholm


Prestinvest AB
Fröjered Vilhelmsro
522 94 Tidaholm

Annons:

Köpa bostadsrätt i Tidaholm

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Tidaholm finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Tidaholm. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Tidaholm. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Tidaholm kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Tidaholm.

Bostadsrättsfakta om orten Tidaholm

I Tidaholm finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tidaholm - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Tidaholm:

Tidaholm är en tätort i Västergötland och centralort i Tidaholms kommun, belägen 30 km öster om Falköping och 32 km söder om Skövde vid ån Tidan. I denna tätort finns bland annat Tidaholmsanstalten som tillhör säkerhetsklass 1.

Yta: 570,23 hektar
Invånarantal: 8027, år 2010

Här kan du läsa mer om Tidaholm om du vill veta mer om Tidaholm än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Tidaholm.

I Tidaholm hittade vi sammanlagt 15 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Tidaholm på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: