Bostadsrätt i Timmele

Annons:
Lediga bostadsrätter i Timmele - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Timmele. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Timmele. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Timmele. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 3 olika bostadsförmedlarna i Timmele från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Timmele.
Annons:

Bostadsrätt i Timmele

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Timmele.

Bogesunds Handelshus AB
Timmele Fastigheter AB
Hökerumsv. 14
523 72 Timmele


Hallin, Bengt
Timmelev. 7
523 72 Timmele

Annons:

Köpa bostadsrätt i Timmele

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Timmele finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Timmele. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Timmele. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Timmele kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Timmele.

Bostadsrättsfakta om orten Timmele

I Timmele finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Timmele - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Timmele:

Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Yta: 121,01 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du läsa mer om Timmele om du vill veta mer om Timmele än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Timmele.

I Timmele hittade vi sammanlagt 3 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Timmele på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: