Bostadsrätt i Upphärad

Annons:
Lediga bostadsrätter i Upphärad - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Upphärad. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Upphärad. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Upphärad. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 1 olika bostadsförmedlarna i Upphärad från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Upphärad.
Annons:

Bostadsrätt i Upphärad

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Upphärad.

Falkenbys Vvs
Gläntev. 5
461 79 Upphärad

Annons:

Köpa bostadsrätt i Upphärad

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Upphärad finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Upphärad. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Upphärad. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Upphärad kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Upphärad.

Bostadsrättsfakta om orten Upphärad

I Upphärad finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Upphärad - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Upphärad:

Upphärad är en tätort i södra delen av Trollhättans kommun och kyrkbyn i Upphärads socken. Upphärad ligger 18 km söder om Trollhättan, och är uppbyggd kring en numera nedlagd järnvägsstation på Bergslagsbanan.

Yta: 59,12 hektar
Invånarantal: 588, år 2010

Här kan du läsa mer om Upphärad om du vill veta mer om Upphärad än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Upphärad.

I Upphärad hittade vi sammanlagt 1 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Upphärad på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: