Bostadsrätt i Vänersborg

Annons:
Lediga bostadsrätter i Vänersborg - här hjälper vi dig med att få tag en ny bostad genom att guida dig till bostadsrätter som finns tillgängliga i Vänersborg. Här hittar du alla bostadsföretag som förmedlar, säljer och tipsar om olika typer av lägenheter och bostadsrätter i Vänersborg. Genom att ta kontakt med något av företagen i listan nedan kan inom kort få möjlighet att köpa bostadsrätt i Vänersborg. Vi rekommenderar att du kontaktar flera av de 15 olika bostadsförmedlarna i Vänersborg från listan nedanför - på så vis får du ett bra underlag över lediga bostadsrätter i Vänersborg.
Annons:

Bostadsrätt i Vänersborg

Nedan ser du vår sammanställning över företag som kan hjälpa dig med att hitta en bostadsrätt i Vänersborg.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Vallg. 21
462 31 VÄNERSBORG


Fastighetsvärdering Lars Alm
Torsv. 7
462 54 Vänersborg


HSB Nordvästra Götaland
Kungsg. 25
462 33 VÄNERSBORG


Högens slakt AB
Högen 770
462 93 VÄNERSBORG


Vänersborgshem AB
Hantverkareg. 6
462 38 Vänersborg


Odelius Fastighetsförvaltning AB
Sundsg. 13 B
462 33 VÄNERSBORG


HSB Hyresfastigheter Brätte AB
Petersbergsv. 66
462 53 VÄNERSBORG


Areal
Östra v. 1
462 32 Vänersborg


Svensk Fastighetsförmedling
Edsg. 6
462 34 Vänersborg


Mäklarhuset Vänersborg AB
Hamng. 9
462 33 VÄNERSBORG


Hyresgästföreningen
Torpav. 1
462 36 Vänersborg


Hsb Bostadsrättsförening Ärlan i Åmål
0532 - 718 30BRF Förvaltaren
Husarg. 44
462 40 VÄNERSBORG


Kra Invest AB
Fröv. 7
462 60 VÄNERSBORG


Hsbs Bostadsrättsförening Borgen i Åmål
0532 - 718 30


Annons:

Köpa bostadsrätt i Vänersborg

Att köpa en bostadsrätt är i de flesta fall en ganska stor investering och i Vänersborg finns det flera olika företag och banker som du kan ta kontakt med för att få vägledning inför ditt köp av bostadsrätt i Vänersborg. Ofta kräver banken att du kan lägga en s.k. kontantinsats motsvarande en viss del av kostanden för att köpa bostadsrätten i Vänersborg. Innan du bestämmer dig för att köpa en bostadsrätt i Vänersborg kan det vara bra att tänka igenom en del saker, t.ex. går det lätt att sälja om du ska flytta, hur ser omgivningen runt bostadsrätten ut - alltså saker som påverkar upplevelsen att framöver bo i bostadsrätten i Vänersborg.

Bostadsrättsfakta om orten Vänersborg

I Vänersborg finns det minst ett bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vänersborg - nedan kan du ta del av generell information och fakta om orten Vänersborg:

Vänersborg är en tätort i Västergötland och centralort i Vänersborgs kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Vänersborgs tingsrätt. Vänersborg var före länssammanslagningen 1998 residensstad i Älvsborgs län.

Yta: 1 156,51 hektar
Invånarantal: 21699, år 2010

Här kan du läsa mer om Vänersborg om du vill veta mer om Vänersborg än endast saker relaterat till bostadsrätter, fastigheter och lägenheter i Vänersborg.

I Vänersborg hittade vi sammanlagt 15 olika verksamheter och bostadsföretag som arbetar med bostadsrätter i Vänersborg på något vis. Om du inte hittar något bostadsföretag som hanterar bostadsrätter som du vill använda dig av rekommenderar vi att du letar vidare i övriga orter i Västra Götaland.
Annons: